Välkommen in!

Det är något alldeles speciellt att flytta in i en nyproducerad lägenhet. Allt är nytt, helt orört och modernt. På Elineberg har vi valt färger och produkter som lätt passar ihop med olika inredningsstilar så att din nya lägenhet verkligen kommer att kännas som du.

Kök

Köket, i vitt, är stilsäkra ”Aspekt” från Marbodal med dämpade luckor och lådor. Stänkskyddet är en vit blank kakelplatta, 10 x 30 cm. Istället för handtag har skåp och lådor stilrena vita grepplister. Bänkskivan är i ljusgrått, lättskött laminat med betonglook. Häll, inbyggnadsugn och vitvaror är från Bosch/Siemens. Som tillval kan du välja induktionshäll.

Bad

Badrummet är naturligtvis helkaklat. Väggarna har en vit platta i storlek 20 x 40 cm. På golvet ligger en grå platta, 10 x 10 cm. Kommod med praktisk förvaring kommer från Marbodal. Ovanför kommoden sitter en stor infälld spegel med stilren belysning. Badrummet har handdukstork och en funktionell tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare, praktisk bänkskiva och två förvaringsskåp. Som tillval kan du välja en duschvägg i glas från Inredningsglas.

Övrigt

  • På samtliga golv ligger trestavig ekparkett.
  • Samtliga väggar målas i en bruten vit färg.
  • Nästan alla lägenheter har skjutdörrsgarderober. I de fall de sitter i hallen har en dörr spegelglas.